چکیده: ادراک حقیقی، شناخت جهانی است که در آن زندگی میکنیم. ما براساس درکمان از واقعیتها، نه براساس آنچه که عملاً واقعیت دارد، رفتار می کنیم. ما اطلاعات را دریافت و آن را جمع بندی و در قالب معنی داری که برای خودمان منحصر به فرد است، تعبیر و تفسیر می کنیم. به عبارت دیگر، تصویری از جهان واقعی را نقاشی می کنیم که نظر شخصی خودمان را ارایه می دهد. بنابر این، هیچ فردی تصویری یکسان نقاشی نمی کند. به مفهومی کاملاً واقعی، هر یک از ما در دنیای خاص خود زندگی می کنیم.
سلام ، اول یک مساله مینویسم تا موضوع روشن تر بشه :
مثال?:
فرض کنید، که شما میخواهید، ازکرمان به رشت سفرکنید و برای این کار میخواهیداز تهران هم دیدن کنید،برای این سفرشمامیتوانید از دو دسته وسایل زیر استفاده کنید:
1)سه جعبه به رنگ های آبی،سرخ و سفید داریم. اگر بخواهیم هر گوی را در جعبهء همرنگ غیر آن بگذاریم،این کار را به چند صورت میتوانیم انجام دهیم؟
در این پست چندین روش به عنوان نمونه برای پرورش تفکر خلاق درفراگیران که می تواند کارساز باشد،جهت آشنایی واحتمالا استفاده همکاران نگاشته می شود.قابل ذکر است این موارد که نمونه هایی از راههای تفکر خلاقانه در فراگیران ابتدایی می باشد ،در بعد وسیعتر برای مقاطع بالاتر نیز قابل اجراست. تصاویری از فعالیت های دانش آموزانم در اینجا قابل مشاهده است.