وی پس از مدتی کار در یکی از شرکتهای مهندسی مشاور در تهران - با استفاده از بورس تحصیلی دولتی - برای ادامه تحصیل به امریکا اعزام شد و پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه «ویسکانسین» در سال 1343 مدرک دکتری رشته مهندسی مکانیک را از دانشگاه «ایی نوی» امریکا دریافت کرد.
دکتر بهادری نژاد پس از دو سال تدریس در امریکا به وطن بازگشت و فعالیت آموزشی خود را در دانشگاه شیراز آغاز کرد و در سال 1351 به کسب رتبه استاد نایل آمد. ایشان از سال 1366 تاکنون فعالیتهای آموزشی پژوهشی خود را در دانشگاه صنعتی شریف پی گرفته اند. استاد بهادری نژاد - علاوه بر دانشگاههای یاد شده - به مدت 12 سال در سه دانشگاه در امریکا و یک دانشگاه در کانادا به تدریس و تحقیق مشغول بوده اند. همچنین، معادل 3 تابستان در دو مرکز تحقیقاتی در اتریش و ایتالیا فعالیت پژوهشی داشته اند.
استاد بهادری نژاد به کاربردهای انرژی خورشیدی در ایران و مطالعه طرحهایی نظیر بادگیرها و سقفهای گنبدی و حیاطها و آب انبارهای زیرزمینی و یخچالهای طبیعی علاقه مند بوده اند؛ و معتقدند که این طرحها شاهکارهای مهندسی مکانیک ایران اند و باید به پدیدآوردندگان آن افتخار کنیم، افرادی که شاید نمیتوانستند نام خود را بنویسند، ولی اصول ترمودینامیک، ارودینامیک، انتقال حرارت، مقاومت مصالح، را بخوبی میدانستند و از آنها در طرحهای خود بخوبی استفاده میکردند. لازم است جوانان ما، با آشنایی با این شاهکارها و تقویت حس خودباوری و اتکا به نفس خود، همانند اجدادشان با همین اعتماد به نفس مسائل خود را حل کنند و با استفاده از دانش امروز با حل مسائل موجود برای مردم رفاه و آسایش بیافرینند.
استاد دکتر بهادری نژاد بیش از 130 بار، برای عرضه مقالات تحقیقاتی و ایراد سخنرانی در نشستها و همایشهای بین المللی یا بازدید از فعالیتهای پژوهشی، به 34 کشور جهان مسافرت کرده اند.
تاکنون، بیش از 100 مقاله علمی به زبانهای انگلیسی و فارسی و دو کتاب علمی – عرفانی به زبانهای فارسی و انگلیسی و اسپانیایی و کتابی عرفانی به زبان فارسی منتشر کرده اند.