شرکت "ال وی ام اچ" (LVMH)، که از جمله صاحب نام تجاری لوئی ویتون (Louis Vuittton)، است، گوگل را متهم کرده که نام های تجاری، مانند لوئی ویتون را در این موتور جستجوگر اینترنتی به حراج گذاشته است تا هر خریداری که حاضر باشد برای این نام ها پول بیشتری پرداخت کند، صاحب آن در جستجوهای گوگل شود.
لوئی ویتون، در دنیای مد، بیش از هر کالای دیگری که تولید می کند، بابت کیف و ساک های سفری خود شهرت دارد.
شرکت ال وی ام اچ می گوید کاربران اینترنت که نام لوئی ویتون را در قسمت جستجوی گوگل وارد می کنند با سایت هایی مواجه می شوند که در واقع محل نشر آگهی های شرکت های رقیب است یا مربوط به شرکت هایی می شود که محصولات تقلبی تولید می کنند.
روری سلان-جونز، گزارشگر بی بی سی در امور فن آوری می گوید شکایت از گوگل در حالی مطرح شده است که گوگل به طور روز افزونی به دلیل تسلط گسترده ای که بر شبکه جهانی اینترنت دارد، مورد انتقاد قرار گرفته است.
او می گوید برخی از این انتقادها از سوی شرکت های عظیم تولید نرم افزار، مانند مایکروسافت مطرح شده است اما شرکت های رسانه ای و همچنین گروه هایی که برای حفظ حریم خصوصی در اینترنت مبارزه می کنند نیز گوگل را مورد انتقاد قرار داده اند.
گزارشگر بی بی سی می گوید گوگل نه تنها سهم بزرگی از آگهی های آنلاین را در اختیار دارد بلکه اطلاعات زیادی نیز از میلیون ها کاربر اینترنتی ذخیره کرده است.
در سال 2005 گوگل در ارتباط با پرونده ای مشابه تقاضای استیناف کرد، که شکست خورد.
این شکایت از سوی دو آژانس مسافربری فرانسوی مطرح شده بود که نهایتا به جریمه 75 هزار یورویی گوگل انجامید.
شرکت ال وی ام اچ برای حفاظت از نام تجاری لوئی ویتون در اینترنت تلاش زیادی کرده است.
در ماه ژوئن سال گذشته، دادگاهی در فرانسه به سایت معروف "ایی بی"، که محل خرید و فروش آنلاین است، دستور داد 40 میلیون یورو به ال وی ام اچ جریمه پرداخت کند چون اجازه داده است نمونه های تقلبی کالاهای این شرکت خرید و فروش شود.
ال وی ام اچ گفت که سایت فرانسوی ایی بی برای جلوگیری از فروش کالاهای تقلبی با نام های تجاری این شرکت، از جمله لوئی ویتون، کریستین دیور و ژیوانشی تلاش کافی نکرده است.
گوگل در واکنش به اتهامات جدیدی که علیه جستجوگر عظیم اینترنتی مطرح شده، گفته است که به نام های تجاری احترام می گذارد.
نتیجه دادگاه استیناف تا ماهها مشخص نخواهد شد.