رژیم صهیونیستی که در برابر اراده ملت فلسطین در حمایت از آرمان هایشان بویژه حمایت از مقاومت ناتوان گردیده بود سرانجام برای سرپوش نهادن بر این شکست سنگین در تاریخ 7/10/87 یورش های نظامی گسترده ای را علیه 5/1 میلیون نفر ساکن غزه آغاز کرد . صهیونیست ها که از حمایت برخی کشورهای عربی سازشکار و غرب که از الگو شدن مقاومت فلسطین در هراس هستند برخوردار شده بود با تهاجم گسترده هوایی و زمینی خود کشتار گسترده فلسطینیان در غزه را اجرایی کرد. هرچند که صهیونیست ها و متحدانشان بر این ادعا بودند که با این تحرکات به سرکوب مقاومت بویژه دولت مردمی و منتخب حماس دست می یابند اما این یورش ها و تحولات پس از چند روز از شکست زودهنگام صهیونیست ها در برابر مقاومت حکایت دارد.
اولا :پیش از هرچیز باید به پیش زمینه های حمله صهیونیست ها به غزه توجه داشت. پس از پیروزی حماس در انتخابت 2006 و تشکیل دولت از جانب آن، صهیونیست ها و برخی عوامل تشکیلات خودگردان در کنار بعضی کشورهای عربی و غربی که از الگو شدن حماس در هراس بودند تحرکات گسترده ای را برای سرکوب دولت منتخب حماس به کار بردند اما در نهایت در این عرصه ناکام ماندند. پس از تسلط گروههای مقاومت بر غزه در خرداد ماه 86 ،صهیونیست ها و متحدانشان برآن شدند تابا اعمال تحریم های بین المللی و محاصره غزه به سرکوب مقاومت بپردازند در این چارچوب آنها حتی نشست آناپولیس را نیز به نام صلح خاورمیانه برگزار کردند. در نهایت این فعالیت ها نیز به نتیجه ای نرسید چنانکه صهیونیست ها در 30خرداد 87 وادار به پذیرش آتش بسی 6 ماهه با حماس شدند. از آنجایی که صهیونیست ها در نیل به اهدافشان ناکام مانده بودند پس از 5 ماه آتش بس و در اوایل آبان ماه سال جاری با محاصره شدید غزه بار دیگر برای سرکوب مقاومت با هدف ایجاد شکاف میان مردم غزه و حماس فعال گردیدند که به رغم تمام تحریم های اعمال شده که به اعتراف سازمان ملل حتی نان و آب نیز در غزه دست نیافتنی شده بود مردم غزه به حمایت از مقاومت ادامه دادند چنانکه در مراسم بیست و یکمین سالگی تشکیل حماس با برپایی تظاهرات گسترده هرگونه سازش کاری را نفی کردند. مجموع این تحولات سبب شد تا صهیونیست ها با شکست های سنگینی در برابر مقاومت مردم مظلوم غزه مواجه شوند لذا برای سرپوش نهادن بر این ناکامی به آخرین حربه یعنی کشتار دسته جمعی روی آوردند.
ثانیا : هرچند که صهیونیست ها و برخی متحدان منطقه ای و فرامنطقه ای آنها بر این ادعا بودند که با کشتار سراسری می توانند از یک سو ساکنان غزه و از سوی دیگر جهانیان را در برابر حماس قرار دهند اما روند تحولات نتیجه دیگری را به نمایش گذاشت .مردم غزه همچون گذشته بر ادامه مقاومت و حمایت از دولت منتخب حماس تاکید و هرگونه سازش را نفی کردند. در عرصه جهانی نیز برخلاف خواست صهیونیست ها نه تنها ملت های منطقه بلکه افکار عمومی سراسر جهان حتی در کشورهای غربی متحد صهیونیست ها و در نهایت در دورترین نقاط جهان یعنی آمریکای لاتین نیز دولت ها و ملت ها با برپایی تظاهرات های گسترده به حمایت از مقاومت فلسطین پرداختند . این روندنشان داد که حماس نه به الگویی داخلی بلکه الگویی جهانی مبدل شده به طوری که مردم آزادی خواه جهان خواستار ادامه حیات آن هستند . به عبارتی دیگر می توان گفت که حمله صهیونیست ها به غزه سبب شد تا حماس مانند حزب الله به الگویی فرامنطقه ای مبدل شود که خود شکستی بزرگ برای صهیونیست ها و محتدانشان است . بر این اساس می توان گفت که به رغم ادعای صهیونیست ها و همدستان آنها در کشتار غزه ، پیشاپیش بازنده این تحولات صهیونیست ها و کشورهایی مانند آمریکا و متحدان عربی منطقه ای آنها هستند چرا که دلیل حمله آنها به غزه سرپوش نهادن بر ناکامی های گذشته در برابر مقاومت بوده و نتیجه یورش به غزه نیز حمایت جهانی از مقاومت را آشکار ساخت لذا در نهایت بازنده این صحنه از پیش تعیین شده ،که همانا رژیم صهیونیستی و متحدان آن می باشند.