وی با تاکید بر خاصیت آنتی بیوتیکی بوی پیاز و سیر افزود: مصرف این سبزیجات باعث ایجاد بوی نامطبوع در دهان، ریه و منافذ پوست می شود، اما سیر و پیاز به دلیل خواص متعدد دارویی موجود در آنها نباید از برنامه غذایی حذف شوند.
از طرفی دانستن این نکته خالی از لطف نیست که بلعیدن، تفت دادن و استفاده آب پز از این سبزیجات بوی نامطبوع آن ها را به حداقل می رساند.
عظمایی در خصوص سایر عوامل ایجاد بوی بد دهان تصریح کرد:
نمک یکی از مواد خوراکی ضروری درهر غذایی محسوب می گردد که طعم غذاها بدون وجود آن بیمزه و ناخوشایند میشود.اما دانستن این نکته ضروری است که همه نمکها یکسان نبوده و انواع مختلفی دارند، از جمله نمک های مصرفی میتوان به نمک دریا، تصفیه شده و نمک صورتی هیمالیا اشاره کرد.
این نمکها علاوه بر اینکه در طعم با یکدیگر تفاوت دارند، در ساختار مواد معدنی و سدیم موجود درآنها نیز بایکدیگر اختلاف دارند. گفتنی است که نمک یک ماده معدنی کریستال میباشد که از دو ماده سدیم و کلر تشکیل شده است.
در ماده معدنی کریستال میباشد که از دو ماده سدیم و کلر تشکیل شده است، دو ماده ضروری که برای بدن انسانها و حیوانات نقش مهمی را ایفا میکند. همچنین به مغز، عصب و پالس های الکتریکی آن کمک بسزایی میکند.
با پیشرفت علم ، طب سنتی توانسته در عالم پزشکی قد علم کند و حرف های جدید و جذابی بزند . از جمله مواردی که در طب سنتی به آن توجه ویژه ای شده است استفاده از دمنوش ها می باشد .
نوشیدنی اصلی ایرانیان چای می باشد . ولی مردم کم و بیش به دمنوش ها روی آورده اند . دمنوش های متعددی وجود دارد ، ولی بهتر است هر کس با توجه به ویژگی جسمی و طبع خود از تعداد خاصی از آنها استفاده کند .
در این قسمت دو تحقیق با موضوع دمنوش یا چای گیاهی آورده ایم . این تحقیق ها جمعا دارای 14 صفحه می باشد و هر کدام در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده است .
تحقیق اول شامل 5 صفحه بوده و موضوعاتی که در آن وجود دارد عبارت است از :
برای اولین بار؛ ایزوتوپ های جدیدی از دو عنصر سنگین بدست آمد گروهی از دانشمندان آمریکایی با هدف ورود به عرصه نوینی از فیزیک هسته ای موفق شدند سه ایزوتوپ جدید از عناصر آلومینیوم و منگنز را بدست آوردند.