به گزارش ایسنا، 10 استاد برگزیده معرفی شده در این فهرست موسوم به «بریالنت 10»، باهوشترین پژوهشگران سال 2008 خوانده شدهاند که به پیشرفتهای قابل توجهی برای آینده دست یافتهاند.
این فهرست 10 نفره شامل محققان و نخبگان جوانی است که در حوزههای ابتکاری مشغول به فعالیت هستند و با این حال معمولا از چشم عموم پنهان ماندهاند.
نوابغ فهرست «بریالنت 10» بر اساس پیشنهادهای ارایه شده از سوی سازمانهای گوناگون، روسای دانشگاهها و ناشران انتشارات علمی معرفی میشود.
«مارک جانوت»، سردبیر پاپیولار ساینس در این زمینه گفت: مجله ما از این دانشمندان جوان که جهان را با یک نگاه ابتدایی و پیوسته کشف کردهاند، قدردانی میکند.
وی پس از سفر به آمریکا، در رشته مکانیک کوانتوم در دانشگاه کالیفرنیا در برکلی مشغول به تحصیل شد و در سال 1995 دکترای خود را از دانشگاه استانفورد گرفت.
او تحقیقات پس از دکتری را در مرکز تحقیقات آلمادن در شرکت IBM پی گرفت.
یزدانی از سال 1997 تا 2005 در دانشگاه ایلینیویز در رشته فیزیک تدریس کرد و از سال 2005 به عنوان استاد فیزیک در دانشگاه پرینستون فعالیت دارد.
گزارش دستاوردهای دکتر یزدانی در زمینه ساخت ابررساناهای پر حرارت که اخیرا صورت گرفته در مجلههای «ساینس» و «نیچر» منتشر شده است.
وی دو سال با یک گروه تحقیقاتی از پرینستون روی این پروژه کار کرده است.
به گزارش ایسنا، دو سال پیش نیز دکتر مریم میرزاخانی، استاد جوان ایرانی دانشگاه پرینستون که از دانشآموختگان دانشگاه صنعتی شریف و دانشپژوهان افتخارآفرین تیم المپیاد فیزیک ایران بود، از سوی این مجله به عنوان یکی از 10 چهره علمی برتر سال معرفی شده بود