975 مدرسه در قالب سه هزار و 366 کلاس درس با زیربنایی معادل نیم میلیون مترمربع به مناسبت هفته دولت و به طور همزمان در سراسر کشور افتتاح شد. به گزارش ایسنا، وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این پروژه ها به طور همزمان در 30 استان کشور
افتتاح می شوند همچنین به این موضوع که در سال تحصیلی 86، 40 درصد از مدارس کشور دونوبته بودند، اشاره و اظهار امیدواری کرد که همه مدارس کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه یک نوبته شوند. علی احمدی به افزایش سه برابری اعتبار عمرانی آموزش و پرورش با در نظر گرفتن سهم بودجه دولتی و تعهدات خیران مدرسه ساز در سه سال گذشته اشاره کرد و گفت: برکات این افزایش، هم اکنون در بهبود فضاهای آموزشی کشور قابل مشاهده است. علی احمدی در ادامه یادآور شد: تجهیز مدارس به امکانات مورد نیاز و همچنین بهسازی آن ها در راستای تامین فضای استاندارد مورد نیاز دانش آموزان، از عمده اقدامات رفاهی است که در طول سه سال گذشته برای دانش آموان کشور محقق شده است. وزیر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به نتایج مثبت اجرای طرح هجرت دانش آموزی مبنی بر مشارکت دانش آموزان در بهسازی مدارس کشور و تاثیر آن در شاداب سازی محیط مدارس، از اتمام اجرای این طرح تا آغاز ماه رمضان خبر داد و اعلام کرد: بیش از سه هزار مدرسه تا آغاز سال تحصیلی پیش رو به بهره برداری خواهد رسید.
بازنشستگی پیش از موعد 7400 فرهنگی تهرانی در سال جاری
رئیس سازمان آموزش و پرورش شهر تهران به قانون بازنشستگی پیش از موعد مقرر اشاره کرد و گفت: در شهر تهران، 7 هزار و 400 فرهنگی خواستار این بازنشستگی شدند. به گزارش فارس، یزدانی افزود: امسال در شهر تهران 3 هزار فرهنگی نیز به صورت عادی بازنشسته می شوند. وی در خصوص یک نوبته شدن مدارس شهر تهران نیز اظهار داشت: سال گذشته 200 مدرسه در شیفت دوم را به شیفت اول منتقل کردیم و امسال نیز توانستیم 185 مدرسه شیفت دوم را به شیفت اول منتقل کنیم و این مدارس یک نوبته شدند. رئیس سازمان آموزش و پرورش شهر تهران گفت: یک نوبته شدن مدارس باعث افزایش کیفیت آموزشی و ساماندهی مناسب نیروی انسانی شده است. وی تاکید کرد: امسال توانستیم بخش اعظمی از نیروی انسانی سازمان آموزش و پرورش شهر تهران را در جایگاه مناسب و تخصصی به کارگیریم.